În 2020 am fost nevoiți să regândim și să adaptăm activitățile noastre la mediul online. A fost o experiență provocatoare, dar cu rezultate extraordinare, care ne-au depășit așteptările și ne-au dat încredere că putem aduce bucurie și dezvoltare personală participanților noștri, chiar și de la distanță.

Structura atelierelor
Atelierele online le organizăm astfel:
- în serii de minim 5 ateliere
- zilnice sau săptămânale
- cu minim 5 participanți
- durata unui atelier: 1 oră
- vârsta minimă: 7 ani
Contactează-ne aici pentru mai multe detalii.
© Imaginile și videoul au fost realizate la atelierele noastre din cadrul proiectului Școala de vară de la Telciu 2020, organizat de Centrul pentru Studierea Modernității și a Lumii Rurale. Video: Mihai Stanciu
Școala de vară de la Telciu 2020
Am fost invitați să ținem ateliere online pentru copiii din comuna Telciu, județul Bistrița-Năsăud, în cadrul proiectului Școala de vară de la Telciu, organizat de Centrul pentru Studierea Modernității și a Lumii Rurale. Iată mai jos cum au decurs aceste ateliere și câteva păreri ale copiilor.


Mingi de jonglat
În prima zi am construit mingi de jonglat din baloane și orez ca să avem cu ce ne juca.
Dacă ești curios/curioasă cum să-ți faci și tu aceste mingi de jonglat simple și colorate, urmărește turorialul de aici.
Activități de grup
Chiar și de la distanță, am făcut și activități de grup în cadrul atelierelor online. Aceste jocuri de grup ne-au energizat pe întreg parcursul atelierelor, ne-au provocat imaginația și creativitatea și ne-au dezvoltat atenția și concentrarea.
Teme distractive cu rezultate surpriză
Ca temă de casă, copiii ne-au trimis poze sau videouri cu tehnicile de jonglerie învățate în timpul atelierelor, iar noi, cu ajutorul videografului Mihai Stanciu, le-am asamblat și le-am transformat în filmulețe. E ușor de imaginat surpriza și bucuria copiilor când au primit aceste mici colaje, precum cel alăturat.
Jonglăm!
După abia 4 zile de ateliere, copiii jonglează! … cu 1, 2 și chiar 3 mingi!
Așa încântați au fost, că s-au tot jucat și înafara atelierelor.
Jonglatul, pe lângă că ne captivează încă de la început, ne aduce și multe beneficii fizice și psiho-emoționale. Puteți citi mai multe detalii despre beneficii aici.