O activitate inedită alături de copiii voștri

Atelierele în familie pun accent pe interacțiunea dintre copii și părinții lor.

Momentele petrecute în familie sunt importante pentru armonie și înțelegere reciprocă. V-am pregătit activități distractive și interactive, dar care ne dezvoltă în același timp încrederea reciprocă, răbdarea și atenția, întrajutorarea și lucrul împreună. Prin joacă ne vom depăși împreună limitele și ne vom dezvolta abilități mai puțin obișnuite.

Trei ateliere, aceeași idee

Vă propunem trei ateliere distincte, care, prin structură și activități, urmăresc interacțiunea dintre copii și părinți:

Jonglerie

Teatru de păpuși

Acrobație

Jonglerii în familie

La atelierul de jonglerii în familie veți descoperi idei și activități pe care să le luați cu voi acasă, pentru a continua joaca și exercițiile și după încheierea atelierului.

Combinăm lucrul manual cu exercițiul fizic și activități care dezvoltă dexteritatea, coordonarea, atenția, interacțiunea și lucrul împreună. Atelierul se desfășoară în felul următor:

După câteva activități de grup, de încălzire, energizare și cunoaștere, vom fabrica mingi de jonglat din materiale simple, pe care le veți putea lua acasă.

Atelierul continuă cu jocuri și pase cu mingi între copii și părinți, iar apoi cu bazele jongleriei cu 1, 2 și 3 mingi.

Vom încheia atelierul cu activități de grup, de interacțiune și relaxare.

Păpușari în familie

Păpușari în familie este un atelier care combină lucrul de mână cu creativitatea și imaginația lumii poveștilor.

Începem cu activități de grup de cunoaștere și energizare, după care ne vom crea fiecare o păpusă personaj. Fiecare grup de copii și părinți va imagina o poveste cu aceste personaje. Apoi facem teatru de păpuși! Fiecare grupă prezintă povestea în fața celorlalți participanți.

La acest atelier vă așteaptă provocări noi, distracție și voie bună alături de copiii voștri.