Îți surâde ideea de a jongla și tu cu lumini sau chiar cu foc? Sau poate să înveți să te dai pe monociclu?

Te așteptăm la atelierele săptămânale de jonglerie pentru tineri și adulți, în care vei învăța jonglerie, echilibristică și flowarts într-un mod distractiv și interactiv și într-o atmosferă relaxată. Ești pregătit(ă) să-ți depășești limitele personale, să înveți lucruri noi, să-ți pui la încercare atenția și concentrarea și să-ți faci prieteni noi? Află mai multe detalii pe această pagină și urmărește programul atelierelor aici sau pe pagina de facebook.

Activități de grup

Atelierele încep cu activități de grup, care să ne aducă mai aproape unii de alții și să ne introducă în tehnica de jonglerie.

Acestea sunt de două feluri:

 • fără materiale de circ – de cunoaștere, interacțiune, conectare, energizare
 • cu materiale de circ – de coordonare, atenție, creativitate

Tehnică

Vom continua cu exersarea tehnicii de circ, prin exerciții de grup și individuale, în funcție de nivelul fiecăruia și de materialele alese de participant.

Există următoarele opțiuni:

 • jonglerie cu mingi, măciuci, cercuri, eșarfe, farfurii, diabolo, flowerstick
 • flowarts cu poiuri
 • echilibru cu pedalete, monociclu și rola bola

Jocuri și concursuri

În funcție de nivelul fiecăruia, vom organiza și mici jocuri sau concursuri de circ, cum ar fi:

 • volley cu mingi sau măciuci
 • limbo cu jonglerie
 • trasee de echilibru, etc.

Ateliere speciale

Pe lângă atelierele normale, organizăm din când în când și ateliere speciale pentru participanți:

 • jonglerie cu leduri și lumini
 • ieșiri de jonglerie cu focul
 • întâlniri ale comunității locale de circ

Beneficii

Vei avea ocazia de a practica un sport nou, cu multiple beneficii pe plan fizic, psiho-emoțional și social. Poți citi mai multe despre acest aspect aici.

Află mai multe

Află mai multe despre programul săptămânal al atelierelor aici sau pe pagina de facebook, iar dacă doriți să ne propuneți o colaborare, ne puteți contacta aici.

Pe parcursul a 5 zile am învățat că trebuie să ai răbdare în multe lucruri pe care noi le facem și să înveți și lucruri noi pentru că eu înainte n-aș fi învățat niciodată să jonglez, dar uite că am încercat și îmi iese. Am mai învățat să-mi temperez nervii și să am mai multă răbdare cu lucrurile în care pun pasiune.

Edi11 ani

Imaginație . Foarte tare . Greu . La jonglatul cu 3 mingi mă enervam că nu-mi ieșea. Dar acum îmi iese! A fost una dintre cele mai tari experiențe din viața mea!

Patrisia11 ani

La atelierul de jonglerie de anul acesta am învățat să jonglez cu 3 mingi și chiar cu 4. Atelierul a fost amuzant și foarte distractiv. M-am bucurat să particip și sper să văd acest atelier și anul viitor.

Isabella11 ani

Distractiv . Plăcut . Interesant . Minunat . Unic . Frumos . Încercări . Reușite . Amuzant . Frustrant . Imaginație . Foarte tare . Greu . Mi-a plăcut foarte mult la atelier!

Ady, Angel, Mihaela, Maria, Tudor, Patrisia10 - 11 ani

Cel mai super atelier!

Ana Maria11 ani