1-3 octombrie, Camping Colina – Murani, județul Timiș

Circus Fairies vă invită la Cluj Circus Days, primul festival de circ contemporan din România.

 

FB event

ACTIVITĂȚI

Activitățile din cadrul Cluj Circus Days sunt gândite să cuprindă toate cele 3 mari categorii ale circului contemporan, jonglerie, acrobație și echilibru și să implice pe oricine va avea curajul să vină până la locația evenimentului.

V-am pregătit atât ateliere pentru începători, cât și masterclass-uri pentru comunitatea artelor circului; piste de inițiere pentru oricine dorește să încerce diversele materiale de circ, dar și jocuri și concursuri special dedicate practicanților acestui sport; paradă stradală și excursie pe monociclu; spectacole de circ contemporan și jonglerii cu foc; muzică live și party cu DJ.

Fiecare participant, indiferent de vârstă sau de cunoștințele din domeniul circului, își va găsi locul la acest eveniment și va descoperi un nou sport, un nou circ față de cel cu care era obișnuit până acum.

Jonglerie directă

mingi, măciuci, cercuri, eșarfe, cigar box

Jonglerie indirectă

diabolo, flowerstick, farfurii, kendama, yoyo

Flowarts

poi, staff, buugeng, hula hoop, club swinging

Echilibru pe obiecte

funambulism, monociclu, rola bola/balance board, bilă, picioroange, scară

Echilibru uman

acrobalance, piramide umane

Acrobație aerială

trapez, aerial silk, hamac, aerial hoop

Acrobație la sol

trambulină, cyr wheel, cablu, coardă, slackline

1 octombrie 2021

Zi dedicată comunității de jongleri, flow-artiști, acrobați, echilibriști

Dacă ai jonglat vreodată, ai făcut echilibristică pe slackline, picioroange sau monociclu, ai dansat cu poi-urile sau ai făcut acrobații (aerials, pole, acrobalance/acro-yoga etc), hai și tu pe 1 octombrie să ne cunoaștem și să jonglăm împreună! Nu contează nivelul și frecvența cu care practici acest sport, te așteptăm cu mare bucurie și pe invităm pe grupul de FB al comunității de circ, unde vom discuta mai multe detalii despre activitățile special dedicate nouă.

Hai și tu

ÎMPREUNĂ FACEM CIRC!

Cluj Circus days este, pe de o parte, un festival de circ contemporan pentru participanții de toate vârstele, indiferent de nivelul de cunoștințe din domeniul circului și în același timp, o convenție de circ dedicată comunității naționale a artelor circului cu activități special dedicate lor, dar totodată impresionante pentru public.

SPECTACOLE

Bubble Street Cirkus

Spectacol de circ contemporan, Italia

Născut din tehnici specializate de jonglerie și echilibru, o pasiune puternică pentru spectacole stradale și o experimentare constantă cu publicul, Bubble Street Cirkus este un show energic, unde spontaneitatea și prospețimea actului se îmbină cu încrederea și măiestria experiențelor dobândite de-a lungul anilor. Jocul complicității empatice cu publicul și căutarea constantă a virtuozității tehnicilor de circ sunt ingredientele principale ale unui spectacol capabil să amuze și să încânte cele mai diverse publicuri.

Open Stage

Open Stage este un concept întâlnit la festivalurile de circ contemporan, în care artiști sau pasionați ai artelor circului participanți la eveniment, prezintă scurte reprezentații de jonglerie, acrobație, echilibru sau clownerie. Este un moment dinamic, plin de surprize, câteodată comice, alteori impresionante, pe care cu siguranță îl veți îndrăgi.

Dacă dorești să ne propui o reprezentație, scrie-ne și cu mare bucurie te vom adăuga în program.

Contact

Mister Nicu

Spectacol pentru copii

Mister Nicu va susține un scurt moment artistic, așa cum știe el mai bine, prin edu-training! Adică învățare prin distracție, muzică, mișcare și de data aceasta, inclusiv prin jonglerii cu diverse materiale: mingi, maciuci, cigar-boxes și echilibristică pe minibiciclete și diverse monocicluri.

FIRE JAM & DJEMBE

Sâmbătă seara, jongleri și flow-artiști experimentați vor jongla cu focul, acompaniați de muzica live a celor de la Cercul Întreg. Un dialog deschis între jongleri și muzicieni, un joc de lumină și ritm, un spectacol care ne va încălzi cu siguranță seara.

MUZICĂ

Danaga

SAMBĂTĂ, 2.OCT. orele 22:00 – 02:00

Electroclown

DUMINICĂ, 3.OCT. orele 11:00 – 18:00

ORGANIZATOR:

PARTENERI:

PARTENERI MEDIA:

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.